TÜRKAV Başkanı İbrahim Açıkgöz, "Vakıf olarak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Varol Demirköse'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve kendisine başarılar diliyoruz' ifadesini kullandı.

MHP İl Başkanı Varol Demirköse'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, şu ifadelere yer verdi;

"TÜRKAV BİZİM BAŞTACIMIZ"

TÜRKAV'ın baş tacı olduğunu ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten MHP İl Başkanı Varol Demirköse, "Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. TÜRKAV bizim için önemli bir kurumdur. Başımızın tacıdır. Alanında yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Onlar çalışmaları kapsamında  üyelerimizin sosyal ekonomik sorunları zaten gerektiği gibi değerlendiriyor." ifadesine yer verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanlığı, 18 Ekim’de yapılan il kongresinde Divan Başkanlığı seçiminde önerge veren Niyazi Kıransoy ve ekibini disipline kuruna verdi. 

İl yönetimi aldığı kararla partili 12 kişiyi ihraç talebiyle Disiplin Kurulu’na sevk talebinde bulundu. Disipline sevk edilen 12 partilinin yakın zamanda savunmaları alınacak. 12 MHPlinin içinde Niyazi Kıransoy, Halim Burnaz ve Murat Uslu da yer alıyor.

Açıklamarda bulunan Varol Demirköse; “Bu tür konuları çalışmanın selayeti açısından açıklanmaz. Parti içi bir konudur, tamamen bittikten sonra açıklanacak. Bu sürecin düzgün gitmesi lazım, bu işi yapan arkadaşlarımızın yanlış yönlendirilme emsi, etkilenmemesi için içeride kalması lazım. Biz hiç kimseyi kaybetme çabası içinde değiliz. İnsan kazanmak için uğraşıyoruz. Bugüne kadar hiç kimseyle polemiğe girmedim. Hep yapıcı hep onarıcı olduk. Böyle olmaya devam edeceğiz, bunu farklı yerlere çekmek isteyenler varsa bunları dikkate almıyoruz. Biz insan kazanma derdiyken karşınızdaki insanı kaybetme mücadelesinde ise buna da bir şey diyemeyiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim