Türkiye’nin Eren’i sloganı ile yola çıkan Eren Holding, dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen COVID-19 salgınına karşı başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 6 Milyon TL nakdi yardım, hastanelerin ihtiyaç duyduğu sağlık malzemelerini karşılamak içinde 5 Milyon TL tutarında  katkı sağladı.

COVID-19 salgının ülkemizde etkisini göstermeye başladığı ilk andan itibaren büyük bir sorumluluk örneği sergileyen Eren Holding; ilk olarak Çorlu’da holding bünyesinde faaliyet gösteren Lacoste tesislerinde devletin ihtiyaç duyduğu maske ve tulumların seri üretimine başlamıştı.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına da kayıtsız kalmayan Eren Holding; kampanyaya 6 Milyon TL nakdi yardım ve hastanelerin ihtiyaç duyduğu sağlık malzemelerini karşılamak içinde 5 Milyon TL tutarında yardım gerçekleştirerek Türkiye’nin Eren’i olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Holding’in web sitesinden yapılan duyuruda “salgın tehditinin ortadan kalktığı ana kadar yardımların devam edileceği ifade edildi”.

Editör: TE Bilisim