Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik, kiralarda indirim bekleyen ancak Başkan Alan tarafından gecikmiş tüm kira alacakları istenen terminal esnafına destek verirken, “Ömer Selim Alan hizmetin dışında göreve geldiğinden beri olay üzerine olay yaratan sorunlarla karşımıza çıkmış buda yetmezmiş gibi devlete ait dükkanların kira yönünde devletten hiç bir destek göstermeyip tam tersine zaten zor durumda olan esnafı iflasın eşiğiyle karşı karşı getirmiştir. Buna çözüm üretilmesi gerekiyor biz bize yeteriz de siz bize yetemiyorsunuz sayın Alan” diyerek eleştirdi.

Pandemi nedeniyle en fazla zarar gören esnaflar arasında yer alan Zonguldak 100. Yıl Otobüs Terminali esnafları, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Vahdettin Velioğlu’ndan istediği destek, Eylül Meclisinde kiralarda kolaylık sağlanmasına yönelik olarak verilen önerge ile Mecliste kabul edilmesine rağmen Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan bu gün bürokratlarına talimat vererek tüm kira alacaklarının tahsil edilmesi istenmesiyle son buldu.

Kiralarda kolaylık isteyen terminal esnafı bu gün belediyeye davet edilerek tüm kira alacaklarının ödenmesi istendi.

Ana muhalefet partisi tüm bu gelişmelere kayıtsız kalırken Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ı eleştirerek “Biz bize yeteriz de, siz bize yetemiyorsunuz Sayın Alan” dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM;

Salgın hastalıktan dolayı zor durumda kalan esnaf arkadaşlarımıza bir darbe daha Biz bize yeteriz kampanyasında halkından yardım bekleyenler şimdi halkını zor duruma getirmeye çalışıyor. Zonguldak’ta salgın hastalık başladığı günden bugüne kadar ilimizde seçilmiş vekillerden sadece 1 kişi ilimizi ziyaret etmiş oda 1 saat esnafları basın ordusuyla beraber ana caddede ziyaret edip gitmiştir. Buradan seçilen vekillerimize sesleniyorum halkımıza olan vefa borcunu ne zaman ödeyeceksiniz? Son seçimlerde iktidar partisidir belki ilimize faydası olur diye hep beraber desteklediğimiz Ömer Selim Alan hizmetin dışında göreve geldiğinden beri olay üzerine olay yaratan sorunlarla karşımıza çıkmış buda yetmezmiş gibi devlete ait dükkanların kira yönünde devletten hiç bir destek göstermeyip tam tersine zaten zor durumda olan esnafı iflasın eşiğiyle karşı karşı getirmiştir.Buna çözüm üretilmesi gerekiyor biz bize yeteriz de siz bize yetemiyorsunuz sayın Alan

Editör: TE Bilisim