Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı İŞKUR destekli kamu personeli alımı daimi düzeyde öğretmen alımı, büro görevlisi alımı, danışma görevlisi alımı, mimar alımı, mühendis alımı, şoför alımı ve aşçı yardımcısı alımları yapılıyor. İlgililer başvurularını Ereğli Belediyesi adresine şahsen yapmaları isteniyor. Başvurular 30 Mayıs 2019 tarihinde son buluyor.

Büro memuru, Danışma görevlisi alımı, İnşaat mühendisi, Yapı montaj işleri işçisi, turizm otel işletmecisi, Araç filo sorumlusu, Fizik öğretmeni, Mimar ve çevre tasarımcısı alımları olarak 20 kişi alım gerçekleşecektir.

Araç filo sorumlusu 1 kişi 1 yıl deneyimi olan E sınıfı sürücü belgeli lisans mezunu adaylar başvuru yapabiliyor.

Aşçı yardımcısı 1 kişi bayan alımı için en az ilköğretim mezunu olması ve 2 yıl deneyim sahibi olanların başvurusu alınacaktır.

Büro memuru genel 2 kişi için en az lise mezunu olması, bilgisayar kullanabilen, B sınıfı ehliyet sahipli ve 5 yıl deneyim sahibi olanlar başvurabilir. Bir bay bir bayan olarak alım yapılacaktır.

Şoför 2 kişi 5 yıl deneyimi olan askerlikle ilişiği olmayanlar başvuru yapabilir. SRC 1 2 3 4 Belge sahipli ve pisikoteknik sertifikası olması isteniyor.

Danışma görevlisi alımı 1 kişi lisans mezunu, 5 yıl tecrübe sahibi ve erkek olanlar başvuru yapabiliyor.

Fizik öğretmeni alımı 1 kişi 3 yıl deneyimli ve okul dönemlerinde bilgisayar destekli çalışmalar yapabilecekler başvuru yapması gerekiyor.

Mimar ve çevre tasarımcısı alımı 1 kişi için bayan olması, lisans mezunu olması ve ileri seviyede İngilizce bilmesi istenmektedir.

İnşaat mühendisi alımı 1 kişi lisans mezunu, deneyimli ve İngilizce bilgisine sahip olması isteniyor.

Son Başvuru Tarihi: 30 Mayıs 2019

Editör: TE Bilisim