Hakkında COVİD - 19 olduğu iddia edilen kuaför esnafı Barış Acıman telefon bağlantısı ile gazetecilere açıklama yaparak COVİD-19 olmadığını ve yaptırdığı testin de negatif çıktığını söyledi.
Askerde geçirdiği zatürre rahatsızlığı sebebiyle ciğerinde leke olduğunu ancak bunun COVİD- 19’la bir alakasının olmadığını belirten kuaför esnafı Barış Acıman şunları söyledi; “ 27 Aralık‘ta kalp krizi geçirdim, COVİD - 19 pandemi süresinde de kontrole gidememiştim. Pazartesi hastanede yaptırdığın testin negatif çıkmıştır. Hastalığa yakalanmadım sadece kalp rahatsızlığım var ve askerden kalma ciğerimde leke var.   Şu anda tedbir amaçlı hastanedeyim.” dedi. 
YANIK; “BARIŞ ACIMAN COVİT-19 DEĞİLDİR”
Hakkında COVİD - 19 olduğu iddia edilen kuaför esnafı Barış Acıman’ın ortağı Caner Yanık ise; “ Ortağımın herhangi bir rahatsızlığı yoktur. Sadece askerlikten kalma bir rahatsızlığı vardır onun tedavisini oluyor.” dedi. 
BAYER: “ÇIKAN HABERLER TAMAMEN ASILSIZ VE YALANDIR”
Zonguldak Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mehmet Bayer, “ Çıkan haberler tamamen asılsız ve yalandır. Barış Acıman kalp rahatsızdır.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim