Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş'i ziyaret etti.

Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, Keleş, yönetimi ve Meclis üyelerinin seçilmesinin ardından kendisini ziyaret ettiklerini hatırlatarak, şunları söyledi: "Bu vesileyle iade ziyaretinde bulunarak, kutlayıp, hayırlı olsun demek için geldik. İnşallah önümüzdeki görev süresi içinde kurumlar arası işbirliğinin daha üste çıktığı bir birliktelik sağlanır. Amacımız  da bu. Arkadaşlar zaten iddialı, başarılılar. Bunu da şehre yansıtacaklarını ben gözlemliyorum."

Ereğli TSO Başkanı Keleş de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, şöyle dedi: "Başkanımızla güncel konularla ve şehrimizin geleceği ile ilgili konularla alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. Gündeme dair konuşacak çok şeyimiz var. Bunları da ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşırız. Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz."

Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Hüseyin Ağlar, Atilla Bulak ve Deniz Koca, Ereğli TSO Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğu yönetim kurulu üyeleri ile bazı Meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör: TE Bilisim