AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Batman'ın Kozluk İlçesi Kumlupınar Köyü Kocabey mezrasında yapılan operasyon sonrasında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen askerler için başsağlığı yayınladı.
Teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan iki askerden biri olan Alaplı İlçesinden Uzman Onbaşı Recep Turan için başsağlığı dileğinde bulunan Zeki Tosun, terörün nerede olursa olsun üzerine gidilerek emin ve kararlı mücadele edileceğini, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadelenin devam edeceğini söyledi.
Tosun Mesajında şu görüşlere yer verdi; "Batman'ın Kozluk İlçesi Kumlupınar Köyü Kocabey mezrasında güvenlik güçlerimizin sürdürdüğü operasyon sırasında bir grup teröristle sağlanan temas sonucu girilen çatışmada, teröristlerin aştığı ilk ateş sonrası Biri Alaplı İlçemizden Uzman Onbaşı Recep Turan olmak üzere iki askerimiz ağır yaralanmış, kaldırıldıkları Kozluk Devlet hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen maalesef kurtarılamayarak şehit düşmüşlerdir.
Şehit Ateşinin Alaplı'mıza, ilimize ve yüreğimize bir kez daha düşmesinin verdiği acıyı ve ızdırabı yaşıyoruz.
Hain Teröristler tarafından şehit edilen kahraman askerlerimize Yüce Allah'tan Rahmet, kederli ailesine, Türk Milletine ve Alaplı halkına Başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ben inanıyorum ki Silahlı Kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimiz hem yurt içinde, hem de sınırlarımızın dışında sürdürdüğü terörle mücadeleyi kararlılıkla devam ettirecek ve kahraman şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır. Son terörist etkisiz hale getirilinceye, ülkemiz ve sınırlarımız huzura ve güvene kavuşturuluncaya kadar terörle mücadelemiz emin adımlarla ve kararlılıkla sürdürülecektir."

Editör: TE Bilisim