MHP'li kadınlar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal'ı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve yönetim kurulu üyeleri bir süredir hastanede tedavi gören ve geçtiğimiz günlerde taburcu olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal'a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.  MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Yalçıner ve yönetim kurulu üyeleri, Çakal ve yönetimi tarafından dernek binasında karşılandı.

"GAZİLER ÖRNEK GÖSTERİLECEK KİŞİLİKLER"

Çakal'ın kendisine "Geçmiş Olsun" dileğinde bulunan Yalçıner, gazilerin ülkemizde kıymetli birer birey olduğunu belirterek gazilerin örnek gösterilecek bir kişilik olduğunu ifade etti.

"İL MÜDÜRLÜKLERİ ÇOK PASİF DAVRANIYOR"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal ise, "Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler, sizlerle uzun zamandır diyaloğumuzu sürdürmeye devam ediyoruz. Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Muharip Gaziler Derneği olarak bu ülkede bayrak ve sancak için her zaman canımızı feda etmeye hazırız. Şunu hatırlatmak gerekirse, gaziler bu ülkede unutulmamalıdır. Gaziler tek çatı altında toplanmalıdır. Özellikle belirtmek istiyorum, Milli Savunma Bakanlığı'ndan çıkarılarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bizlere bakım sağlanmaktadır. Ancak bakanlık bünyesindeki İl Müdürlükleri ne yazık ki bu konuda çok pasif davranıyorlar. Bizlere yaşlı muamelesi yapıyorlar. Bizler yaşlıyız ama bu ülkede bayrak, vatan ve sancak için savaşmış bir neferiz. Lütfen bu konuda bizlere yardımcı olsunlar. Bizlere yardımcı olacaklarını umut ediyorum, tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim