Pazar günü vefat eden Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Murat Dağdeviren'in eşi İnci Dağdeviren'in cenaze namazı, bugün öğle namazını müteakiben Gelsenkirchen'de bulunan DİTİB Mimar Sinan Cami'nde kılındı. Bir hafta önce doğum yaptıktan sonra yoğun bakıma alınan İnci Dağdeviren, kurtulamayıp pazar günü yaşamını yitirdi. İkiz doğumu için hastaneye yatan ve çocuklarını dünya getirdikten sonra yoğun bakımdan çıkamayan İnci Dağdeviren, Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Murat Dağdeviren ile 14 ay önce evlenmişti.

Acı ölümüyle Gelsenkirchen şehrinde yaşayan Türkleri yasa boğan İnci Dağdeviren'in cenaze namazı, şehirden katılan yoğun vatandaşlarla kılındı. Cenaze namazını T.C. Essen Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Hakkı Gür kıldırırken, cenaze duasını da Essen Stelle Cami Din Görevlisi Muharrem Çimşit yaptı. Ataşesi Hakkı Gür, cenaze namazı öncesi cemaatten helallik isterken, iki çocuk dünyaya getirdikten sonra yaşamını yitiren İnci Dağdeviren için, „bu anne cennetliktir" dedi.

Cenaze namazı sonrası Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Murat Dağdeviren, taziyeleri kabul etti. İnci Dağdeviren'in dünya getirdiği ikiz bebeklerin sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

İnci Dağdeviren'in naaşı yarın memleketinde defnedilmesi için, Uçakla Zonguldak'a gönderildi.

Editör: TE Bilisim