Son ana kadar programa katılması beklenen Ali Bahadır, yaptığı açıklamayla sağlık sorunları yaşadığını ve bu nedenle iptal kararı almak zorunda kaldığını belirtti. 


Elmas TV ailesi olarak Bahadır’a sağlık, afiyet ve acil şifalar dileriz. 


Ali Bahadır kimdir? 
1965 de daha yirmi iki yaşındayken Zonguldak’ta,“Türkiye Gazeteciler ve Basın Sanayi İşçileri Sendikası” nı kurdu. Aynı sendikanın Genel Başkanlığını ve Genel Sekreterliğini yaptı.

1970 lerin başında, Reuters Ajansının Ortadoğu temsilciliklerinden bir gurup yazar ve belgesel yapımcısını Zonguldak’a davet edip onları konukları olarak ağırladı

12 Eylül öncesi arabası ve matbaası yakıldı. Yine aynı günlerde matbaası ikinci defa tahrip edildi.

1992 de Zonguldak’ın ilk TV sini (KANAL-Z) kurdu.

Zonguldak Yerel basınında birçok gazeteci, yazar, muhabir, mutlaka Uyanış Gazetesinin boyalarını koklamıştır. Uyanış Gazetesi yazarları içinde yirmiden fazla Milletvekili, Bakan ve Senatör vardı. Uyanış gazetesinden yetişmiş olan birçok deneyimli gazeteci ulusal basına geçiş yaptı.

Özellikle 12 Eylül öncesi, demokratik hak ve özgürlükler mücadelesinin ve Zonguldak’ın gözü, kulağı, dili ve sesi olması yanı sıra binlerce okur ve yazarının anılarıyla dolu olan UYANIŞ GAZETESİ birkaç yıl önce yayınına son verdi.

 
 

Editör: TE Bilisim