Alaplı Sahil Aile Park'daki Amfi Tiyatro çevresinde bulunan lamba direklerindeki kabloların açıkta kalması çocuklarını parka getiren aileleri tedirgin ediyor. Vatandaşlar açıkta duran kabloların onarılmasını istiyorlar.

Alaplı halkı tarafından en çok tercih edilen Alaplı Sahil Aile Park'da Amfi tiyatro içi ve çevresinde bulunan elektrik direğinin açıkta duran kabloları etrafa tehlike saçmaya devam ediyor. Çevredeki vatandaşlar ve özellikle küçük çocuğu olan aileler açıkta duran kabloların dolayı tedirgin olduklarını dile getirdiler.

Çocukların nerede ne zaman ne yapacakları belli olmuyor...

Bu durumu Belediye'ye bildirdiklerini, fakat günlerdir hiçbir yetkilinin gelmediğini belirten vatandaşlar, yetkililerin kabloların elektrik taşımadığını söyleyerek konuyu geçiştirdiklerini belirttiler. Vatandaşlar, "Açıkta duran elektrik kabloları nedeniyle çok tedirginiz. Bizde çocuklarımızı her gün parka getiriyoruz ve açıkta duran kablolar bizi korkutuyor. Çocukların nerede ne zaman ne yapacakları belli olmuyor maalesef. Allah korusun, ya çocuklarımızın ya da başka birinin başına bir şey gelse kim bunun hesabını verebilecek. Bu nedenden dolayı biz bu açıkta duran elektrik kablolarının kapatılmasını istiyoruz." dediler.

Editör: TE Bilisim