AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve Belde Başkanları, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk'e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette birlik beraberlik mesajı verildi.
MHP teşkilatına teşekkür eden AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, aynı resme, aynı gözle bakabildiklerini söyledi. Çakır konuşmasında, "Göreve geldikten sonra başta Sayın Rahman Başkanım ile birlikte ekibi ziyarette bulunmuşlardı. Biz de bugün iadeyi ziyaret kapsamında hem de şehirle alakalı birlikte aynı resme aynı gözle bakabilmenin değerlendirmesini hep birlikte yapalım diye ziyarette bulunmak istedik, belde başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte. Kendileri sağolsunlar ekibi ile beraber bizleri iyi karşıladılar. Bugün de müsait oldukları için bu ziyareti gerçekleştirelim istedik, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
"Büyükşehir konusu rafa kaldırıldı"
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Zonguldak'ın büyükşehir ya da bütünşehir olması konusunda da açıklamalarda bulundu. Çakır'ın yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi: "Büyükşehir ya da bütün şehir ile ilgili süreç 2019 yılından sonra değerlendirilmek üzere rafa kaldırıldı. Genel merkez ve genel başkan yardımcılarımız çerçevesinde, açıklamalarda bulunuldu. Bununla birlikte Ereğli'mizde beldelerin kapanmayacağı şu anda ki mevcut durumun devamı ile ilgili bir karar çıkmıştır. Ereğli'mize ve ülkemize Zonguldak'ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz."
MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, doğru yapılan işlerde yanlarında olduklarını belirtti. Demirtürk "Bizi ziyaretleri için öncelikle AK Parti ilçe teşkilatına teşekkür ediyoruz. Bizzat kendileri ile sürekli istişare içerisinde oluyoruz. Ereğli'nin meselelerini gündeme taşıma adına ya da ne yapılabilir adına, beraber ne yapmamız gerektiği ile ilgili sürekli konuşuyoruz. Biz AK Parti ile ilgili, Türkiye ile ilgili meselelerde birlikte hareket ettiğimiz zaten ortadadır. Benim farklı bir şey söylemem mümkün değil. Bizim genel merkezimizin de bize talimatı kesinlikle sürtüşmeye mahal olmayacak, olumsuz söylemlerde bulunmaması gerektiği, eksik yapıldığında eksiğin söylenmesi gerektiği, doğru yapıldığında evet doğru yapıyorsunuz, halk adına yapılan doğrularda yanlarında olduğumuzu zaten söylüyoruz. Ekibi ile bizi ziyaret ettiği için de AK Parti Teşkilatına teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim