AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde kendisinin aday olup olmayacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

"GENEL MERKEZİN TASARRUFU OLURSA KARAR VERİRİZ"

Zeki Tosun aday olacak mısınız? Sorusuna ilişkin yaptığı açıklamada; "Her insanın gönlünden geçer belediye başkanı adayı olmak. Şu anda il başkanlığı görevini yapıyorum. Genel merkezimizin teşkilatı bazında il ve ilçe başkanlarımızın da bir çalışması var. Bununla ilgili bizi daha henüz ulaşan bir şey yok. Bir tek benim için değil diğer il ve ilçeler içinde geçerlidir. Şu anda genel merkezden bize gelen bir şey yok. Genel merkezimizin biz de ilgili bir tasarrufu olursa ona göre karar vereceğiz."

 

"AHLAKLI OLACAK"

Zonguldak'tan aday gösterilecek kişilerde aranan özelliklere de değinerek; "Ak partide siyaset yapan insanlardan ne isteniyorsa odur. Bölgede tanınan, sevilen, bilinen arkadaşlarımız olacak. En önemlisi liyakatlı olacak. İnsanlara yukarıdan tepeden bakmayacak ve ahlaklı olacak. Bu dava için göreve geldikten sonrada o beş yılda şehri için elinden geleni yapacak. Kentte yaşayan insanların yüzlerinin gülmesini hayat sürmesini sağlayacak bir adayımızı bulacağız inşallah. Bu şekilde belediye başkanlıkları kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Editör: TE Bilisim