Geçtiğimiz günlerde pat pat diye tabir edilen tarım aracı ile kaza yapan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Zafer Can hayata tutunamadı.

Kaza, Alaplı ilçesinin Hacıhasan ile Küçükkaymaz köyü arasında meydana geldi. Cumartesi gecesi tarım aracının devrilmesi sonucu yaşanan kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Hacıhasan köyünde bulunan kına gecesine gitmekte olan Tayfun Ç. yönetimindeki patpat aracı bir anda ön tekerleğin çıkması sonucu devrildi. Kazada, aracın içerisinde bulunan Tayfun Ç. (18), Seyfullah T. (17) ve Zafer C. (22) yaralandı. Yaralılar, 112 ambulansıyla Alaplı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra, Ereğli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zafer Can, 3 gün sonra yaşam savaşını kaybetti. Zafer Can'ın cenazesi bugün Küçükkaymaz Köyünde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında defnedilecek. Zafer Can'ın yaklaşık bir ay önce askerlik görevini tamamlayarak memleketine döndüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilisim