Karaman: "Karabük pandemi kurulunca geçerli mazeretleri olmaksızın 30 Büyükşehir ve Zonguldak plakalı araçların şehre alınmayacağını özellikle alınmış bir karar olarak almışsa da aynı durum bizim ilimizde de geçerli olup hatta ilçelerimizden de il merkezimize ve ilimizden de diğer ilçe merkezlerine geçişler zate kapalıdır.

 İlçelerde bulunan kaymakamlık ların ve il merkezlerinde de valilik lerin belirlediği komisyonların ve içişleri ile sağlık bakanlığımızın belirlediği kriterler dışında geçişlere zaten kapalıyız.

Yine yerel gazete başlıklarının sadece 67 plakalı araçların geçişine müsaade edilmeyecekmişcesine atmış oldukları başlık ile bir çok kendini bilmez kişiler de yangına körükle giderek küfürler dizeleyerek bizleri birbirimize düşürmeye çalışmaktadırlar. Bizler aklıselim insanlar olarak bu tip insanlara pirim vermeyelim bizler bu coğrafyada büyük Zonguldak ilimizin ayrılmaz birer parçaları olan Karabük ve Bartın lı kardeşlerimizi ayrı görmüyor ve doğduğumuz yer kadar da doyduğumuz yerliyiz.
  Bu bakımdan konuyu spor müsabakalarında da görmeyi arzulamadiğımız fanatik taraftarların yaptığı yorum ve küfürlerden uzak kalmamızı unutmayalım ki herbirimizin diğer bir kardeşimize daha çok ihtiyacı olduğu bu günlerde bu Türkiye Bu Zonguldak Bu Karabük bu Bartın hepimize yeter yeterki hazmetmeyi paylaşmayı sevmeyi saymayı elimizden geldiğince bırakmayalım.

 Pandemi kurullarımızın da bu hassasiyeti düşünerek aldıkları kararları alırken düşünmelerini bir kez daha hatırlatmakta yarar görmekteyiz. Aksi halde yarın 78/74 plakalı araçlar Zonguldak iline girerken sıkıntı yaşar bu sıkıntı yaşayanların yakınları da 67 ye sıkıntı çıkartır. Maazallah burdan diğer illerde günü birlik çalışmaya giden arkadaşlarımızın yada oralardan buraya günü birlik çalışmaya gelen arkadaşlarımızın sıkıntıya düşmemesi konunun hassasiyeti üzerine bu paylaşımı yapmak gereği duyulmuştur."

Editör: TE Bilisim