Karadeniz Ereğli'de beton mikserinin altında kalan yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta uzun yıllar yıkılıp yıkılmaması ile gündeme gelen Fevkani köprüsü tarih mirası olarak kalacağı ve köprüye ilk defa ciddi onarım ve güçlendirme yapılacak.

 Zonguldak Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı 2'inci Birleşimi, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başkanlığında gerçekleştirildi. 6 maddelik gündemden oluşan mecliste mahallelerde yaşanan yol sorunları ele alındı.

Uzun zamandır kent merkezinin adeta şantiye alanına dönmesi başta vatandaşlar olmak üzere esnafı da olumsuz yönde etkiledi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Meclisinin ardından basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi verdi, mücadelemiz devam edecek dedi.

İl Genel Meclisi 3'üncü birleşimi, İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapıldı.

Kdz.Ereğli Belediyesi Temmuz ayı ikinci oturumunda, engellilere sahil bandında  ‘Engelsiz Yaşam Alanı' tahsis edildi. Başkan Hüseyin Uysal; "Engellilerimiz için engelsiz yaşam için sahilde yeni bir mekân tahsisi gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutluyuz." dedi.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türk iş ve Hükümet arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesinin olumlu geçtiğini belirtti.

 Zonguldak Veteriner Hekimleri Birliği Odası Başkanı Önder Alkan, gebe düvelerin, dişi hayvanların bu yıl kesiminin yasak olmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Zonguldak Ziraat Odaları İl koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Kabarık, anız yangınları konusunda uyarılarda bulundu.

 

Editör: TE Bilisim