Biz yeni seneye hazırlana duralım, 2019’dan kurtulmak o kadar da kolay olmayacak.

Yılın son günlerine girerken Oğlak burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması 2020’nin ikinci yarısına karar etkili olacak.

Her ne kadar kısıtlanmalar ve sorumluluk gezegeni Satürn’ün, değişim ve dönüşüm gezegeni Plüton’la kavuşuma doğru ilerliyor oluşu bizi endişelendiriyor olsa da, bu tutulma ile birlikte keyifli bir döneme giriş yapıyoruz.

Hepimiz doğum haritamızda Oğlak burcu hangi alana düşüyorsa o alanda yeni başlangıçlar yapmaya açığız. 

Bu ayın başlarında Oğlak burcundaki 1 senelik seyahatine başlayan Jüpiter’in başrol oyuncusu olacağı bu tutulma, sürprizler gezegeni Uranüs ile de destekleyici bir etkileşim içinde olacak.

Değişim ve dönüşümle dolu bir seneye girmeden hemen önce yeni kararlar almak, yeni başlangıçlar yapmak, kendinize yeni hedefler koymak istiyorsanız 26 Aralık’taki Güneş Tutulması’nı değerlendirmenizi öneririm.

Peki siz hangi konuda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz?

Koç ve Yükselen Koç:

Kariyer hayatınızı ifade eden 10. evinizde meydana gelecek olan Güneş Tutulması ile birlikte kendinize yeni kariyer hedefleri koyabilirsiniz.

Bu dönemde kariyerinizle alakalı pek çok konuda sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. 

İş hayatındaki otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanıyor, kendi otoritenizi kurmakta başarısız oluyor olabilirsiniz.

Para evinizdeki Uranüs’ün de desteğiyle bu tutulma ile birlikte kariyerinizi ve finansal durumunuzu etkileyecek ani kararlar alabilir, aldığınız kararların uzun vadede faydasını görebilirsiniz.

Kaynak: Posta

Editör: TE Bilisim