Parti içinde uzun süre yaşanan tartışmaların ardından verilen birlik beraberlik görüntüleri dikkat çekiyor. 2019 seçimlerine parti içi tartışmalardan uzak ve kenetlenmeyi üst seviyeye çıkarmış olarak girmek isteyen merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan eski yeni yöneticileri bir araya getirmeye devam ediyor.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın düzenlediği istişare ve değerlendirme toplantısı Coşkunoğlu Marina' da yapıldı.
Toplantıya İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte önceki dönem il başkanlarından Celil Uzun , Hamdi Uçar . merkez ilçe başkanı Başkanı Aytekin Kazancı , parti kurucularından Lütfü Çavuş , Hüseyin Mercimek Belediye Meclis Üyesi Abdullah Karagüzel ve Ümit Bozkurt , yönetim kurulu üyelerinden Hakan Özkan, Ahmet Yılmaz , Şenol Kundakçıoğlu , Ahmet Çalık, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Fatih Kazancı , Yusuf Ataman katıldı. Yapılan konuşmalarda parti içi birlik ve beraberliğin devam arttırılarak devam ettirilmesi vurgulandı. Eski İl Başkanları ve yöneticileri 2019 seçimlerini kazanmak için kendilerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Çağlayan'dan önce görevden alınan eski merkez ilçe başkanı Metin Karaduman'ın katılımcılar arasında bulunmaması dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim