Gazeteci Gamze Taşdemir ve Murat Altay’ın ‘Gündem Özel’ programında konuğu olan Erdinç Kargidan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un çalışmalarını da değerlendirdi.

“KİLİMLİ’YE MİGROS AÇILDI!”
Kilimli’nin ışıl ışıl olmadığı ve karanlık içinde olduğunu söyleyen Kargidan: “Kilimli’ye şimdiye kadar yapılan en büyük hizmet, açılan Migros mağazası. Ben bu yayına yeni göreve başlamış birini eleştirmek için gelmedim. Kilimli’de başarı olsun istiyorum. Kilimli ışıl ışıl değil, karanlık olması için mi bu arkadaşlarımız seçildi? Yok parke tamiratı, tretuvarlar boyandı diye duyuruyorlar. 14 aydır Kilimli’de ne oldu? Zonguldak Belediye Başkanı bir şeyleri yaptı geçti. Kilimli Belediye Başkanı Bakanlıklara gidiyor. Gidip de resim çektiriyor. Ben burudan Zonguldak belediye Başkanına sesleniyor, ne diye gidip de fotoğraf çektiriyorsun? Sana 5 bize 2! Bize de bir şey yaptırsana! 
‘BELEDİYE BAŞKANI OLDUKTAN SONRA ARSA YOK’
Belediyenin yürüyen merdiveni çalışmıyor, bunları çalıştıralım. Bizim insanımız bunlardan yararlansın. Bir marketten kumanya yardımı için destek alamadığından dolayı marketin önünü kazıyorsun, bunu yapmaya hakkın yok. Bunların hoş olmadığını kendisine de söyledim. AK Parti’de bir gelenek var, pişmaniye çikolata dağıtıyorlar! Milletin kömürü yok, kumanyası yok. Belediye Başkanı olduktan sonra arsa yok, dediklerini yapacak bir belediye başkanı olacaksın. Belediye Başkanı kentin babası, abisidir.”

Editör: TE Bilisim