Enerji bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zafer Benli ve beraberindeki heyet, TTK Üzülmez T.İ.M.'de mekanize kazı uygulamalarını yerinde inceledi. 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve TTK Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Benli, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ve sendika yöneticileri TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nde toplantı gerçekleştirdi. Heyet, toplantı sonrası yarı mekanize kazı uygulamalarını yerinde incelemek üzere maden ocağına indi. Yer altındaki çalışmaları yerinde inceleyen heyet maden işçileri ile de yemekte buluştu. Heyet, Kurban Bayramı öncesi maden işçilerinin bayramını tebrik ederek madenden ayrıldı.

"ÜRETİM VE TEKNİK DONANIM HAKKINDA BİLGİ ALDI"

TTK Genel Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Zonguldak'ta bulunan Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zafer Benli, MTA Genel Müdürü Cengiz Erdem, Hazine Müsteşarlığı İdari İşler Daire Başkanı Ömer Cihan, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Genel Müdür Yardımcıları, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci maden ocağına inerek incelemelerde bulundular. İşçilerle konuşan heyet üretim ve teknik donanım hakkında bilgi aldı" ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim