Öğretmenevi'nde düzenlenen ödül törenine, Vali yardımcısı Turgut Subaşı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Yılmaz, erasmus sürecinde belge olan okulların öğretmenleri katıldı. Zonguldak’ta, eTwinning okulu olmaya 7 okul hak kazanırken, 15 okul da eTwinning levhası kazandı.

Düzenlenen ödül töreninde eTwinning ve erasmus etkinlikleri hakkında bilgiler verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Yılmaz konuşmasında, “İlimizde daha çok okullarımızın benimsenmesi, unvan alması için yapılmış toplantılar gerçeklestrilmistir. Eğitim sezonumuz boyunca projelerimizi geliştirmek adına elimizden geleni yapacağız. Öğretmen ve öğrencilerimizi çabalarından dolayı kutluyoruz. eTwinning projesi yolunda yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Vali yardımcısı Turgut Subaşı’da yaptığı konuşmada, “Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızın çabaları takdire şayan. Anladım ki, ulusal ve uluslararası bir portalda farkındalık ve derece yaratmışlar. İnsanlık yararına hizmet edecek güzel vatandaşlar yetiştirmelerini temenni ediyoruz. Gerçekten çok heyecanlandım. Tekrar öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim