Karabük’ün Eflani ilçesinde, iddiaya göre sokakta yapılan kına eğlencesine katılan muhtar C.K(36)’nın tabancasından çıkan kurşunun vücuduna isabet ettiği Yunus Yıldız(47), yaşamını yitirdi. Muhtar C.K., gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Çelebiler Mahallesi’nde meydana geldi. Tevfik Kalaycı´ya ait ve sokakta yapılan kına eğlencesine katılan Yunus Yıldız, patlayan silah sesleri altında bir süre sonra karnını tutarak yere yığıldı. Çevredekilerin yardımıyla araca konularak hastaneye kaldırılan evli ve 2 çocuk babası Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak Göller köyü muhtarı C.K (36)’yı gözaltına aldı. Geniş bir çevreye güvenlik şeridi çekildi. Kurusıkı tabancadan çıkan çok sayıda boş kovan bulundu. Polis ve savcıya olayı anlatan Emirhan A, ’’Kalabalıktı. Ah deyip iki büklüm biraz yürüdükten sonra düştü. Herkes araba diye bağırdı. Arabaya koyup hastaneye yetiştirdik.’’ dedi.
Hayatını kaybeden Yunus Yıldız´ın ve damadın sosyal medya hesaplarından paylaştığı düğüne ait görüntülerde davul zurna eşliğinde oynayanların görülürken duyulan silah sesleri ise dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim