Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’in sözlü ve fiili saldırısına maruz kalan DE-KA Madencilik firmasının ortaklarından Musa Demir, olayla ilgili yaşananları anlattı. Kendisinden önce hurda eşyaları almaya giden hurdacının da darp edildiğini ileri süren Demir, Sezgin'den şikayetçi oldu.

İddiaya göre kendi sahasında bulunan yemekhanesindeki malzemeleri hurdacıya satmak isteyen De-Ka Madencilik ortaklarından Musa Demir, AKP’li Belediye Başkanı Burhan Sezgin'in saldırısına uğradı. Ardından küfretmesine maruz kaldı. Musa Demir ise Belediye Başkanı Sezgin hakkında şikayetçi oldu. Bu arada Sezgin’in hurdacıyı da darp ettiği iddia edildi.

HURDACIYI DA DÖVMÜŞ!

Başkan Burhan Sezgin’den şikayetçi olan Demir, şunları söyledi:

“Şirketimize kayyum atanmıştı. 3 yıl bekledik. Mahkeme kararıyla kalktı. Yemekhanedeki hurda eşyaları satmak istedim. Hurdacıyı malzemeleri almaya gönderdim. Önce hurdacıyı dövmüş.

Hurdacı arkadaş Ali Kavraz beni aradı. Kendisi de başkandan şikayetçi oldu.

Ben ‘bekle geliyorum’ dedim. Yemekhanenin olduğu yere gittiğimde zabıtalar geldi, ‘Alamazsın’ dediler. Ben ‘malzeme benim değil mi, alırım da satarım da! Gidin polisi, jandarmayı çağırın!’ dedim.

Bunun üzerine Belediye Başkanı Burhan Sezgin geldi, kendi malzemelerimi almama mani olmaya çalıştı. Alamazsın diye diretti.

Niye alamayacağım diyorum?

Gerekçesini söylemiyor. Alamazsın diyor.

Ben de ‘ister polisi çağır, ister jandarmayı, kendi malzememi istediğim gibi alır atarım’ deyince beni itti. Küfretti. Ben de onu ittim. Aramızda sürtüşme yaşandı. Ben sonra polise gidip şikayetçi oldum. Durum bundan ibarettir.”

Editör: TE Bilisim