Kdz. Ereğli'de 3 aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Kazada yaralanan sürücü uzun süre tedavi olmamak için polis ve sağlık ekiplerine direndi.

Kaza, Alaplı-Ereğli arası karayolunun Göktepe Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kadir Y. (23) idaresindeki 67 SD 980 plakalı otomobil ile Emre K. (21) idaresindeki 67 TK 597 ve Rafet K. (21) idaresindeki 67 TK 034 plakalı otomobillerle çarpıştı. Kazada Emre K. ile Kadir Y.'nin kullandığı otomobiller bariyerlere çarparak durabildi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olup olmadığını kontrol etmeye çalışırken, taraflar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşmeden polisin araya girmesi ile önlendi.

TEDAVİ OLMAMAK İÇİN DİRENDİ

Kazada yaralanan ve yüzünden kanlar akan sürücülerden Kadir Y., polislere kimliğini vermezken, tedavi olmamak içinde uzun süre direndi. Uzun uğraşlar sonucu ambulansla hastaneye kaldırılan sürücünün yapılan muayenesinde 153 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim