Zonguldak'ta polisin yaptığı operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda 3 adrese operasyon düzenlendi. düzenlenen operasyonda  7 şüpheli gözaltına alındı. 3 şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Düzenlenen operasyonda 700 gram bonzai, hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 5 bin lira para ele gerildi. Operasyonda ayrıca şüphelilerden birinin evinde mahkemelerce yasaklanmış ve toplatma kararı olan bir adet FETÖ yayını ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.B, O.O, B.B ve S.Ö. 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçlamasıyla sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişlerdi.

Akşam saatlerinde Cumhuriyet savcısındaki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.B, O.O, B.B ve S.Ö. 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim